
فرمت فایل : word(قابل ویرایش) تعداد صفحات:52 فهرست مطالب: بخش اول: ۲ بررسی ابهت تغذیه و بهداشت مواد غذایی. ۲ الف) اهمیت اطعام صحیح: ۳ ب) اهمیت بهداشت مواد غذایی: ۵ ج) تغذیه جمعیت جهان: ۶ د) پرتره ایمنی مواد غذایی در بهداشت و توسعه جوامع: ۹ ه) اهمیت بهداشتی آلودگی میکربی مواد غذائی: ۱۰ بخش دوم : ۱۲ نگهداری مواد غذایی. ۱۲ الف) شناخت روشهای نگهداری مواد غذایی. ۱۳ ب: وضع موجود صنعت کنسرو و کمپوت.. ۱۷ ج: دورنمای آینده صنایع نگهداری مواد غذایی. ۲۰ د) ...