
روش تولید:برای تولید چیپس ، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود . سیب زمینی باید درشت ، سالم ، کاملا رسیدهودارای کمترین مقدار بند وحفره در روی آن باشد. پشت ازشستشوی سیب زمینی، میانجیگری دستگاههای سایش آن راپوست گیری می کنند. دراین روش سایش ضایعات سیب زمینی بین 1 تا 4 درصد است ، که این مسئله بستگی به شکل، اندازه وعمق بند هاوهمچنین مدت زمانی دارد که سیب زمینی در خزانه نگهداری شده است . پس از کندن پوست سیب زمینی ، پاس به تهیه قاچ های نازکی از آن می رسد. بدین ترتیب که سیب زمینی به داخلظرف قیفی شکل ب ...