فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

آئین کار تهیه پسته از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی


            فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات:23 سیاهه مطالب:  مقدمههدفدامنه کاربردتعریف کارگاهمراحل تهیه پستهویژگیهای بهداشتی کارگاهرعایت نکات لازم برای جلوگیری از آلوده شدن پسته به سمت سم آفلاتوکسین  پیشگفتار آئین کار تهیه پسته از مرحله برداشت محصول تا بسته‏بندی که بوسیله کمیسیون فنی خشکبار تهیه و تدوین شده و در کمیسیون نهائی خشکبار مورد تأیید قرار گرفته و در سی‏ودومین جلسه کمیته ملی صنایع غذائی و بسته‏بندی مورخ 62/7/9 تصویب و ب ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.