فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

دانلود تحقیق زندگینامه اسحاق نیوتن


» :: دانلود تحقیق زندگینامه اسحاق نیوتن

عنوان مقاله: زندگینامه اسحاق نیوتن
شکل فایل: WORD
تعداد صفحات: 22 برگ

سیاهه مطالب:
اعقاب و دوران کودکی
کشف آمادگی
داستان سیب نیوتن
کشفیات نیوتن
اوقات میانسالی و درد نیوتن
نیوتن از تماشا خودش
وداع حرف دنیا
نظریات لاپلاس و لاگرانژ در مورد نیوتن
نظر نیوتن در باب غیض و آلامد
دنیای اتمی نیوتن
دیدگاه نیوتن باب اسم جسم و حوزه (میدان)
فیزیک نیوتنی
فضا و دوران
نقد فلسفی نیوتن در باب فضا و زمان



* بخشی از ابتدای مقاله:

خانواده و اوقات کودکی

ایزاک نیوتن که در نهار 25 دسامبر 1642 یعنی سال مرگ گالیله زاده شد از خانواده‌ای است که افراد آن کشاورز آزاد و متوسط الحال بودند و مجاور دریا در قریه وولستورپ می‌زیستند. نیوتن قبل از موعد متولد شد و پیشرس به سمت دنیا آمد و قید ضعیف حیات که مادر گمان برد او حتی روز اول زندگی را نتواند به آخر برد. پدرش نیز در چشم اسم اسحق نام داشت و در 30 سالگی و قبل از تولد فرزندش در گذشت. پدرش مردی بوده است ضعیف ، با رفتار غیر رایج ، زودرنج و عصبی آمیزش مادرش هانا آیسکاف زنی بود مقتصد ، خانه داری بود صاحب اکتفا و صنعتگری حرف لیاقت آیزاک دوره بچگی شادی نداشت .

او سه ساله بود که مادرش با بارناباس المیت کشیش مرفه حرف سنی دو برابر سن خود پیوند کرد. دوری از مادر ظاهرا پیچیده بر شخصیت او اثر گذاشت و تقریبا مسلم است که رفتار بعدی وی انتساب به سمت زنان را نیز شکل داد. نیوتن ابداً ازدواج نکرد لیک یکبار (شاید هم تاخت بار) نامزد کرد به نظر می‌آمد که تمرکز او منحصرا روی کارش بود خیر سالی که نیوتن باب وولستورپ جدا از مادر گذرانید. برای وی سالهای دردناکی بود، داستانهایی حرف تارک زبان است که نیوتن جوان از بارگاه بیعه بالا می رفت تا نورث ویتام ده مجاور را که مادرش اینک در آن تعیش می‌کرد، از چرخه ببیند . آموزش آغازین عرفی نیوتن در دو آموزشگاه کوچک دهکده‌های اسکلینگتن و راچفورد صورت افسرده بود که هر دو از بهر رفت و آمد روزانه به سمت خانه او نزدیک بودند .

انکشاف استعداد

چنین به نظر می‌رسد که آغاز بار دایی او که کشیشی به آوازه ویلیام آیسکاف بوده است متوجه شد که باب نیوتن استعدادی مافوق کودکان عادی وجود دارد. بدین ترتیب ویلیام آیسکاف ام را پذیرا کرد که کودک را به دانشگاه کمبریج (که خودش نیز از شاگردان قدیمی این دانشگاه بود) بفرستد. زیا مادر نیوتن قصد داشت وی را باب خانه نگهدارد حرف در کارهای مزرعه به او کمک کند، در این هنگام نیوتن 15 ساله بود. کمبریج باب ثانیه زمان دیگر آکسفورد را از مقام اولی که داشت خلع کرده ، به دل پیوریتانیسم انگلیس و انجمن زندگی روشنفکری آن کشور بدل شده بود.
نیوتن باب آنجا بسان هزاران دانشجوی دیگر دوره کارشناسی ، خود را غرق مطالعه آثار ارسطو و افلاطون می‌کرد. نیوتن در یکی از روزهای سال 1663 یا 1664 شعار زیر را در جزوه یادداشت خود وارد کرد . افلاطون آشنا من و ارسطو  بازهم دوست من است، اما بهترین دوست خود حقیقت است او از کارهای دکارت در هندسه تحلیلی شردوع کرده سریعا تا بخش روشهای جبری سابق آمده بود، در آوریل 1665 که نیوتن درجه کارشناسی خویش را گرفت، دوره آموزشی او که می‌توانست چشمگیرترین دوران در بی‌مو تاریخچه دانشگاه باشد بدون هیچگونه شناسایی رسمی به اتمام رسید .

باب حدود واحد زمان ( 1665 مرض طاعون شیوع یافت و دانشگاه دانشجویان خود را مرخص کرد. نیوتن به سمت زادگاه خود بازآیی کرد همین مدت بود که هوش و استعداد نابغه بزرگ آشکار گشت، زیرا تمام کتابها و جزوه‌های خود را باب دانشگاه جا گذاشته حیات فکر خود را آزاد گذاشت که به تنهایی از منابع خاص خویش استفاده نماید. در این هنگام نیوتن بیش از 22 واحد زمان ( نداشت ولی بیش از ارشمیدس و دکارت درباره آگاهی ساختمان جهان دقیق شده بود، نیوتن ضمن تاخت سالی که در وولستورپ بود آمار عناصر بی نهایت کوچک قانون جاذبه عمومی را انکشاف کرد و تئوری نور را بنیان گذاشت....

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.