فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

مقاله : فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی


مقاله :  فناوری های تازه خشک اجرا کردن مواد غذایی قالب بندی :  word   شرح مختصر : در بسیاری از فرایندها خشک کردن یک کار سخت و مهم است . یک بررسی پژوهشی آرم داد که در سال 1985 در آمریکا 4/2 کواد , اضافه بر 20 کواد نیرو برای خشک کردن  مصرف شده است . پشت حتی درصد کوچکی صرفه جویی در استعمال انرژی بهبود قابل توجهی را در کارایی  انرژی ایجاد می کند . اضافه بر این دیگر  کیفیت نهایی محصول غذایی به شدت اسم پایین تأثیر روش و راهکار خشک کردن قرار دارد..  در بخشهای بعد این فصل  روشه ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.