فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

پروژه : طراحی یک سیستم سردخانه 35000 نفری در شهر نی ریز


قالب : word , PDF بسط انموذج : قرار است سردخانه‌ای در شهر نیشابور برای تامین 35000 نفر ساخته شود. – باب این سردخانه لحم گاو، گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریورماه برای مصرف 2 روز اهالی، کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری در اتاق پیش سرد کن، مصرف روز بعد به بازار عرضه می گردد و بقیه گوشت ها به اتاق انجماد سریع روانه می شود. گوشت های منجمد شده تا آغاز دی ماه نگهداری و از آغاز دی ماه تا آخر اسفند به ترتیب و بطور مساوی هر روز به بازار عرضه می شود. (فرض بر آن است که ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.