فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

مقاله : تکنولوژی تولید و عوامل مؤثر و دخیل در تولید گوشت سفید (مرغ)


مقاله : تکنولوژی تولید و عوامل مؤثر و دخیل در تولید لحم سفید (مرغ) ، ورد 12 برگ هدف آنچه در این طرح بدان پرداخته می شود تکنولوژی تولید و عوامل مؤثر و دخیل در تولید گوشت سفید (مرغ) و در نهایت برآورد قیمت تمام شده یک کیلو گرم گوشت مرغ می باشد که امید است با عنایت خداوند بتوانیم به درستی از عهده انجام آن برآییم. عوامل مؤثر عبارتند از: 1-ساختمان 2- وسایل و تجهیزات 3- آب ، برق،سوخت 4- هزینه کارگری 5- خرید جوجه یکروزه و پوشال 6- دان مورد نیاز 7- دوا – واکسن و ضد عفونی کننده ها 8 ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.