فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

پاورپوینت : روشهای جلوگیری از افزایش اسید های چرب آزاد در سبوس برنج


پاورپوینت : روشهای جلوگیری از افزایش اسید های چرب آزاد باب سبوس برنج 24 برگ اسلاید   برخی عناوین : مقدمه : سبوس برنج که از عملیات تبدیل شلتوک یا شلتوک پیش پز شده بدست   می آید، فراورده ی جانبی با ارزش حاصل از کارخانه های شالی کوبی است. این محصول علاوه حرف استفاده در تغذیه بند وطیور دارای کابردهای مفید در صنایع غذایی می باشد که یکی از مهمترین آنها،تولید روغن خوراکی است. مهمترین مشکل باب راه تولید این روغن ناپایداری هیدرولیتیک ثانیه بدلیل لیپاز فعال موجود در سبوس است که طی فرایند شالی ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.