فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

دانلود مقاله کامل درباره باکتری


لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب* فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحه: 62   تاریخچه زمانی مردم گمان می‌کردند که غذای مانده به‌این دلیل صفت می‌شود که به قارچ و میکروب (باکتری) تبدیل می‌شوند. لویی پاستور(1822-1895)، دانشمند فرانسوی، نشان داد که خوراک را میکروب‌های حاضر در هوا فاصد می‌کند نه تغییر ماهیت آن. وی غذای تازه پخته شده را در دو کاسه شیشه‌ای تمیز گذاشت؛ در یکی را باغ و در دیگری را باز گذاشت تا هوا وارد آن شود، فقط غذای ظرف در باز ...

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.