
دانلود مقاله (آشپزی درجه 2) ص91 فرمت ورد جلسه اول: چاشنی مایونز - آبگوشت سبزیجات با ورمیشل- سالاد فصل- سالاد ذرت- پوره سیب زمینی- باقلا پلو با ماهیچه- ژله ساده - ژله دورنگ جلسه دوم: ته چین قالبی- کباب حسینی- کرم کارامل- سالاد کاردینال- سس گوجه فرنگی جلسه سوم: آش جو- آش رشته- سس هزار جزیره- خورش قیمه- خورش قیمه بادنجان- کشک بادنجان- فرنی- سالاد ماکارونی- کوکو سیب زمینی. جلسه چهارم: مرغ شکم پر- متیلف- ماناپس پرنده و بادام- کرم موز- اجلاس پنجم: خورش قورمه سبزی- سوپ جو- سالاد اولویه - کرم شیر جلسه شش ...