فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

طرح توجیهی تولید ماست پاستوریزه


» :: طرح توجیهی پدیدآوری ماست پاستوریزه

 

اجمال الگو

 

 

موضوع طرح : تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه

 

ظرفیت : 800 تن در سال

 

محل اجرای الگو : برازنده اجرا در تمام کشور

 

سرمایه گذاری کـل: 11/1379 میلیون ریال

 

بهر آوردة متقاضی: 11/139 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 1240 میلیون ریال

 

دورة بازگشـت سرمایه: 16 اسم

 

 

 

 

 

   مقدمــه :

 

  

      جمعیت آفاق که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین خورده می‌‌شد به سمت بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش یافته و پیش بینی می‌شود که تا سال 2020 این رقم از مرز هشت میلیارد نفر عبور کند، یعنی در درازا فقط دو دهه ، جمعیتی بزرگ‌سال بر کل جمعیت جهان در آغاز قرن بیستم به جمع نفوس جهان افزوده خواهد شد.

     نیاز روزافزون این جمعیت چهره به رشد به مواد غذایی ، رشدی جهشی را در صنایع غذایی تمام ملت‌ها ایجاب می‌نماید. شیر، یکی از مهم ترین مواد خوراکی مورد استعمال آدم است. شیر با دارا بودن میزان زیادی پروتئین ، ویتامین ، کلسیم ، سایر مواد معدنی و نیز حدود750 کیلوکالری انرژی در هر لیتر می‌تواند سهم اصلی ای باب سلامت و سبد غذایی افراد جامعه داشته باشد.

    باب این میان ، نکته قابل تامل ، استفاده از روش هایی برای حفظ بهداشت و سلامت شیر از محل تولید تا استعمال نهایی آن است به طوریکه اثنا جلوگیری از فساد شیر ، از سرایت احتمالی بیماری های مشترک انسان و دام نیز به سمت مصرف کننده پیشگیری شود. یکی از کهن ترین این روش ها تهیه ماست از شیر است. تولید و استفاده از ماست اولین بار باب مناطقی از آسیای میانه و سپس اروپای شرقی و مرکزی آغاز گردید و امروزه به خواهشگر سهولت تولید و نگهداری ، به سمت یکی از مهم ترین فراورده های لبنی مبدل گشته است.

    مراحل تولید ماست به ترتیب عبارتند از: تصفیه شیر خام، مدل سازی چربی، افزایش ماده‌ها جامد، حار کردن اولیه، هموژن سازی، انجام عملیات حرارتی در دمای 90 درجه سانتی‌گراد، سردکردن تا 43 پایه سانتی‌گراد ، اضافه کردن مایه و مواد افزودنی، پرکردن، آنلوباسیون، سردکردن و خزانه کردن است.

    هدف ارائه کنندگان این الگو   خرید و تبدیل شیر صفت به سمت ماست پاستوریزه است که علاوه بر اینکه نقش بسزایی در حفظ سلامت شیر تولیدی واحدهای دامداری دارد، دارای توجیه اقتصادی مناسبی نیز می‌باشد و همچنین زمینه حرفه‌کار نیروهای ماهر و نیمه آزموده را فراهم می‌آورد. ضمن اینکه این طرح دارای این قابلیت می‌باشد که در شکل تعاونی های بانوان به بار اجرا درآید.

 

فایل به صورت دعا میباشد

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.