فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

سلنیوم و اصلاح آلودگی آن در خاک


» :: سلنیوم و آشتی پلیدی آن در خاک

اولین اطلاعات ثبت شده در این مورد توسط مارکو پولو در سال 1295   میلادی بوده است که در مناطق غربی چین ونزدیک تبت و مغولستان حیواناتش بعد از چرای گیاهان ثانیه بخش شروع به تلو خوردن می‌نمودند که امروزه می‌دانیم ناشی سمیت بحرانی سلنیومی‌بوده است.

برای اولین بار سلنیوم توسط Berzelius که باب سال 1817 یا 1818 رسوبات و لجنهایی که از اکسیداسیون اکسید سولفور صفت مس بدست می‌آمد را مناسبت بررسی رسم داد کشف شد وی متوجه شد که باب بین آن عنصر جدیدی وجود دارد اما در آن هنگام آنرا حرف تلوریم اشتباه گرفتند بعد از گذشت ربع قرن Arnold به گوگرد قرمز توجه کرد و آگاه موادی باب رسوبات آن شد و آنرا Sulfurrubeum نامید. به هر حال حرف واحد زمان ( 1950  کسی متوجه وجود سلنیوم نبود فقط می‌دانستند که درجدول تناوبی عنصری وجود دارد که بار گوگرد (s) و عنصر تلوریم (Ti) بازهم خصوصیات است. و حتی خصوصیاتی به کوه طور مشترک حرف هر یک از آنها دارد یعنی هم خصوصیات فلزی و هم غیر فلزی را داراست و باب حال سمیت، 5  جلو خطرناک خیس از آرسنیک می‌باشد؛ در نهایت آنرا سلنیوم نامیدند و بیان نمودند که این آخشیج در حد خیلی کوچکی برای جانواران برازنده استفاده می‌باشد.

باب کل سلنیوم از عناصر کم استعمال می‌باشد که انگیزه سلامتی فرد یا گیاه یا حیوان می‌گردد، ولی همانطور که گفته شد مقدار نیاز به سلنیوم خیلی کم است.

سلنیوم اکثر در پروتئن ها موجب ساختن سلنوپروتئن ها می‌گردد که برای تولید آنزیمهای آنتی اکسیدان مهم هستند این آنتی اکسیدانها به کمک Se-Pt ها باب حفظ سلامتی سلولها که مناسبت خطر رادیکالهای آزاد اکسیژن می‌باشند موثرند به صورت اجمال باید گفت رادیکالهای آزاد بطور طبیعی در متابولیسم اکسیژن ساخته می‌شوند که ممکن است در ایجاد بیمارهای مزمن الگو سرطان و بیمار قلبی و عروقی و یا حتی باب انجام فعالیتهای منظم غده تیروئید و سیستم دفاعی بدن نقش داشته باشند.

یکی از راههای مطمئن انجذاب سلنیوم اکل غذاهای گوشتی وگیاهانی است که در مناطقی با خاکهای سرشار از سلنیوم می‌رویند که در ادامه بطور باتفصیل راجع به سمت آن بحث خواهد شد. و باب نهایت نتجه گیری می‌گردد که کمبود یا سمیت سلنیوم در بدن انسان تحت تاثیر میزان سلینوم در بدن دامها و حیواناتی است که آدم از آن تغذیه می‌کند و آنها هم به سمت نوبه خود متاثر از گیاهان منطقه و خاک آن نواحی اند البته در این میان عواملی چون اقلیم و pH هم اثربخش خواهند بود.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.